Over ons

WINS-Holland B.V.
Over ons karan 6 februari 2020
Wins-Holland is een familiebedrijf met een lange historie. Specialist op het gebied van papierwaren, plakken & knutselen, kleuren, schilderen en alles wat daarmee raakvlakken heeft.

Vaak in de vorm van een thema, zoals Back to School, Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerst, maar ook vooral in neutrale vorm zonder seizoensgebondenheid. 

gg
The WINS-Holland way

Alle artikelen ontwikkelen wij zelf n.a.v. de laatste trends, waarna we ze laten produceren bij vaste fabrikanten. Ook hebben we licentie-artikelen; Onze Paw Patrol en Peppa Pig collectie is bijvoorbeeld erg succesvol. We leveren aan diverse groothandels, Non-food winkelketens en supermarktketens, groot en klein, en hebben een brede voorraad in allerlei prijsklassen en productgroepen. Vanzelfsprekend voldoen al onze items aan de geldende regelgeving (Speelgoedrichtlijnen e.d.).

Make it good, make it memorable, make it inviting to look at; Make it fun!
Key points
Inspelen op trends

Eigen designafdeling en samenwerking met diverse trendwatchers.

Betrouwbare leveranciers

Samenwerking met vaste en betrouwbare leveranciers waar we periodiek een onafhankelijke audit laten uitvoeren.

Kwaliteitscontrole

Wij laten door een externe en onafhankelijke partij kwaliteitscontroles uitvoeren, zowel tijdens als na het productieproces.

Regelgeving

Naast onze eigen veiligheidstoetsing, laten we al onze producten testen op de geldende regelgeving door internationaal erkende testagency's.

Team
WINS-Holland
It is teamwork that makes the dream work.

Ons team laat zich het beste omschrijven als de musketiers van het kleuren en knutselen; One for all en all for one! In alle geledingen van onze onderneming staat iedereen voor onze visie en missie en draagt hierin zijn of haar waardevolle steentje bij. Als erkend leerbedrijf bieden wij ook een veilige leeromgeving voor diverse studenten, kansarme jongeren en mensen met een beperking. Dit past perfect in onze visie en daaraan gerelateerde waarden!

  • Enthousiasme
  • Creativiteit
  • Flexibiliteit
0
Happy clients

We love clients

0
Working hours

We love working

0
Cups of coffee

We love coffee

Ben jij onderdeel van onze toekomst?
nl_NLDutch